Evo da predstavim svoj "EDC" koji btw. nije nikaj posebno, ali me itekako sluzi svakodnevno
Sat "Casio PRG270-4", solarno punjenje koje mi je jako bitno jer bateriju ne treba mjenjat iducih cca 10 godina.
Otprilike 9 mjeseci moze baterija "durat" bez sunca, s tim da se u potpunoj tami pali "save mod"
Kompas, altimetar, barometar, termometar, stoperica, 5 razlicitih alarma, vremenske zone, izlazak i zalazak sunca itd.
Novcanik "Freitag - Schurich", svicarski proizvodac "Freitag" poznat po svojim "nepoderivim" proizvodima od recikliranih kamionskih "cerada"
Dzepni nozic "Victorinox - Spartan", htio sam "nozic" koji cu koristiti svakodnevno u "civilizaciji" i kod usporedbe s ostalim modelima,
odlucio sam se za "spartanca". Manju ostricu koristim svakodnevno za otvaranje "koverti" i paketa kad narucim, otvarac konzervi doma drugi
ni nemam a tako ni otvarac za "pluto" cepove i "pivske" cepove. Vecu ostricu koristim tu i tamo za narezat "kobase"

kad zatreba a i
cackalica i pinceta su nasle svoju svrhu. :vertex_Schild_Smiley_LOL1:
Benzinski upaljac "IMCO - Triplex Super 6700", kaj reci za ovaj legendarni austrijski upaljac...od kad sam nabavio "IMCO", "Zippo" skuplja "prasinu"
u ladici. Testirao sam i jedan i drugi upaljac i "Zippo" moram punit nakon tjedan dana (znam da ima par nacina kako sprijecit isparavanje)
a "IMCO" traje do 3 tjedna bez problema.
Koristio sam isto gorivo i jednaku kolicinu, palio sam upaljac svakodnevno i uvjerio se da mi "IMCO" vise odgovara s obzirom da nisam pusac pa ga
ne moram redovito punit. Kompanija je zatvorila svoja vrata 2012. godine i od tad je japanska kompanija "Windmill" otkupila kompletne
strojeve i patent tako da je upaljac identican i jednake kvalitete samo kaj se ne proizvodi u Austriji nego u Japanu. Naravno da ne treba
napominjat da je internet pun kineskih kopija (takoder mogu posluziti svrsi).
Eto, to je to. Sve ono kaj manje vise koristim svaki dan iako mi je zbog novog posla, za vrijeme radnog vremena zabranjeno koristiti dvije stvari...

Izvinjavam se ako je previse teksta...slobodno komentirajte
GOSTI NE VIDE SLIKE, Neregistriranim korisnicima zabranjen je pristup poveznicama i slikama.
Registriraj se ili Prijavi ILI Neregistriranim korisnicima zabranjen je pristup poveznicama i slikama.
Registriraj se ili Prijavi!