Napokon došao meni u ruke poklon od tete Yvonne, išao je preko Budimpešte pa je duže trajalo
Radi se o Ganzo G729-BK preklopnom nožu, sve dimenzije i info na linku Neregistriranim korisnicima zabranjen je pristup poveznicama i slikama.
Registriraj se ili
PrijaviOštrica je od 440C čelika, bilo bi mi draže da je 8Cr jer ga bolje znam, al znate kako ide sa poklonjenim konjima i zubima

Uz slike bude kratki opis i malo cjepidlačenja
Evo malo slika:
Rame uz rame sa "uzorom" Spyderco ParaMilitary 2, postoje minimalne razlike u vidu položaja šarafa drške i kopče za džep. Mooožda bi se dala mijenjati oštrica, nisam htio rastavljat šogorov PM2 da vidim
Neregistriranim korisnicima zabranjen je pristup poveznicama i slikama.
Registriraj se ili
Prijavi ILI Neregistriranim korisnicima zabranjen je pristup poveznicama i slikama.
Registriraj se ili
Prijavi!
Obloge drške od G-10 su po meni super napravljene, ne "grizu" ruku, a ipak se dovoljno lijepe da se nož ne skliže ni malo. Morat ću malo pobrusit materijal oko kočnice da se lakše zatvara jer je sad ravno sa ovim studovima od axisa pa se ne može lako uhvatit palcem
Registriraj se ili
Prijavi ILI Neregistriranim korisnicima zabranjen je pristup poveznicama i slikama.
Registriraj se ili
Prijavi!
Kopča za remen je ispolirana jako dobro, nisam očekivao takvu završnu obradu iskreno
Registriraj se ili
Registriraj se ili
Prijavi!
Lijepo sjedi u ruci, kopirali su Spyderco ergonomiju skoro savršeno
Registriraj se ili
Registriraj se ili
Prijavi!
U moje ruke je došao naoštren da glatko i bez čupanja brije (pustio sam i krvi malo čak) i nekoliko sati kasnije je testiran i u survival uvjetima na janjcu

Registriraj se ili
Registriraj se ili
Prijavi!
Registriraj se ili
Registriraj se ili
Prijavi!
Cjepidlačenje: teško se otvarao i zatvarao, jednom rukom nikako i oštrica nije bila centrirana. SOboje je riješeno uz trošak od pola minute sa torx 9 nastavkom za šaraf osovine