Da cujemo i to...
Vidi, takav arogantni stav ti na ovom forumu bas ne prodje dobro. Jasno je meni da ti dolazis sa Survival foruma, gdje se svi tak medjusobno kritiziraju, podbadaju, svi su jako pametni i svi skupljaju alatke kao da su sličice i raspravlja se o najfinijim razlikama u čeliku dok taj čelik većinom stoji u ladici. Ovdje se fino raspravlja o temama većinom iz osobnog iskustva, nitko se ne postavlja na ''higher ground'' od ostalih pa nemoj ni ti.
x15, x11, x7, x5 od fiskarsa
Kada bih htio biti bezobrazan, pitao bih te koji q... ti trebaju sve te sjekire, da nisu to pokemoni pa ih moras ''skupit sve'' itd.
Ali neću, pa te fino pitam čime se baviš da ti treba toliko sjekira? Vjerujem da imas jos od drugih proizvodjača, domaćih itd... Kada već na temi dobrodošao nisi napisao ni ime ni starost ni odakle si itd.

Ne vidin sta je arogantno u recenici "da cujemo i to..." Ali vidin sta je arogantno u tvome postu i vridjanju i to ne samo mene nego i kompletne zajednice survival foruma di smo svi pametni, ne koristimo alate i skupljamo ih ka pokemone i nadasve smo bezobrazni. Kad vec znas i pratis teme o celicima na survival forumu onda tamo i pogledaj godine i ostale podatke o meni. Ovde se vise bavite izletima, okupljanjima i zato san tu, a ti ako se osjecas na visen polozaju u poznavanju ostrih rubova i materijalu istih onda se upusti u raspravu na navedenom forumu
Bilo ko, ko doma pece na gradele, ko se grije na drva, ko obara ta drva i priprema ih za zimu zna oprilike odnos glave i rucke sikire, a to naravno znaju i proizvodjaci. Osim navedenoga meni sluzi i za vise od toga. Puno vise. Cemu toliko modela fiskarsa? Pa upravo jer je svaki model za razlicitu namjenu?! ono wtf

Pa cak mi i fali dobra sikira za kalanje jer je stara izgleda dala svoje. Takodjer i tesu nemogu nac, a sluzi za jako puno poslova pa bi i nju jos triba nabavit. Pazi ja svacan i uvazavan da nisu svi fizicki (fizickin radon) aktivni sta se da zakljucit iz nekih stvari, ali svati da ima i onih koji jesu. Svoj subjektivni dojam o fiskars x7 jos nisi potkrijepia primjerima niti obrazlozia zasto nesto nije ili je, nego utisak je da je. Pa daj nas nesto nauci mozda se i slozimo s tobon ako primjetimo isto kad i mi radimo s njon. Mozda si sazna nesto sta sira outdoor zajednica diljen svita nije.
Preppy: Po mojen misljenju ta sikira je bas za to. Gransfors ima ludi profil i dublje ulazi u drvo radi tanje siluete. Celik je drukciji i jos zakaljen na vise HRC-a. Mozda je zato i gransfors neprikosnovena. X7 je daleko od siroke glave za kalanje. To je x11 koju posjedujes. Takodjer da ne bi bilo sirenja dezinformacija bitno je naglasit da modeli od prije par godina i danasnji modeli x5 i x7 imaju istu glavu, a razlicitu duzinu rucke. Mozda je bilo varijacija tokon godina i kod x7 i kod x5. Mozes li to fotografirat bas me zanima o cemu se radi.
I ovaj Preppi koji q... ti trebaju sve te sjekire, da nisu to pokemoni pa ih moras ''skupit sve''