Budući da mi palac zamotan na desnoj ruki nemam pametnijeg posla nego da idem polirat oštricu svoje bruksice. Već dugo vremena to želim, nisam bio siguran kako da postignem efekat da se oštrica sjaji kao zrcalo. Prvo sam mislio to odratit Purolom, ali sam sada uzeo 2500 šmirglu.
Šmirgla dobro radi posao. Ali radi tvorničkog grubog brušenja oštrice, imam crte po njoj koje nemogu sa 2500 ostranit. Uzet ću prvo 600, pa 1000 i onda 2500 i možda završit Purolom.
Izvorno stanje:
GOSTI NE VIDE SLIKE, Neregistriranim korisnicima zabranjen je pristup poveznicama i slikama.
Registriraj se ili Prijavi ILI Neregistriranim korisnicima zabranjen je pristup poveznicama i slikama.
Registriraj se ili Prijavi!Nakon 10 minuta mokrog šmirglanja:
GOSTI NE VIDE SLIKE, Neregistriranim korisnicima zabranjen je pristup poveznicama i slikama.
Registriraj se ili Prijavi ILI Neregistriranim korisnicima zabranjen je pristup poveznicama i slikama.
Registriraj se ili Prijavi!Nakon 15 minuta mokrog šmirglanja:
Registriraj se ili Prijavi!Nakon odprilike pola sata:
Registriraj se ili Prijavi!Kao što se vidi, crte smetaju. Znači prvo moram njih maknut pa ponovno polirat.