Pa nemam neku posebnu logiku ali za sada je ovako.
Kada šećem psa (imam rotweilera) pa ga moram šetati ''van'' civilizacije te smo stalno po mraku na nasipu ili u šumi negdje (večernja šetnja). Tad mi najbolje paše lumintop odl30c ( puno svjetla, veliki spill).
Kada gljivarim, šumarim, vozim bicikl, kampiram, planinarim najviše koristim convoy s2+ sa sst40 emiterom. Majke mi ako nije generalno najbolja lampa koju imam i neki thrower Lumintop odl20c (sada cu nositi nitecore mh23), a ako imam više stvari stavim i lumintop odl30c u torbu.
Kada istražujem bunkere i fortifikacije onda nosim većinu ovih na slici. Ako su neki skučeni prostori onda mi je najbolji opet lumintop odl30c (napravi dan u prostoriji) a kada je neki ogromni kompleks tipaaaa hmhmhmh Željava onda throwere sve koristim. Imam i naglavnu iz dechatlona, ona jača i sasvim sam zadovoljan kada se penjem ili provlačim pa mi trebaju slobodne ruke.
Ove male, thrunite titanum mi je u prvoj pomoći a olight s1 mini baton više manje koristim za sve po stanu, kući,autu, poslu itd
Kada bi baš morao birati samo 1 onda bi birao convoy sst40 s2+
Ps mogu ja filozofirati do sutra ali najbolja lampa je ta koju imam sa sobom u tom trenutku :)