Posjedujem tri Morina noza,kćerka četvrti...jedan placen 10€,jedan15...jedan 270 kuna i kćerkin 170(mislim)... Noževi su zakon,rade sve što i skuplji... Ok,naručio sam si i jedan custom od Joze,ali to vise iz gušta... Tramontina macetu planiram uzeti,60 kuna... Preklopne ne koristim,stalno vicem da cu si ubosti Ganza,ali nikako... Posude sam uzeo polovno s njuskal,Trangiaset s alkoholnim i plinskim plamenikom za 100 kuna... Gojze,Slogina kopija Adidaski...dobio ih od šogora,on ih u firmi zaduzuje l,a ne trebaju mu... Camelback ubo na ebay-u za 15 dolara,u pocetku se osjetio po plastici,nakon tretmana soda bikarbonom i tabletama za čišćenje zubala vise se ne osjeti... Dva hammocka uzeo na ebayu za 12$ komad,treci kupi od kolege zvonjole,tarpovi su nam one jeftine cerade od 30 kuna,sluze svrsi.. Alice pack kupio kao vojni visak u American shopu,karimat isto,Salewu od 30L kupio u second hand shopu za 10 eura... Šator sam odlučio uzeti Outwel Earth 4,80 eura,jucer sam vidio neki Deachtlon shop mali u stuttgartu,karimati 2,49€,cine se solidni,to cu klincima uzeti... Ne volim previse love davati za opremu jer uz dvoje djece ipak imam prečih stvari za potrošiti lovu...