Salewa Lahore 26
Specifikacije? Hmm. Komotan, ima nutra za mjehur za pit, ima raincover. Ima odostraga mrežicu da se ne znojiš. Niš posebnog. Jeftin ali mi već služi godinama za day-hikes.
dobar je, sam tesko da bum ga ja nasel za 150 kuna kak si ga ti kupil ...
Gorštak, i ja sam gledao taj isti u AS. Taj tip patrol ruksaka mi se ne sviđa zbog dva razloga: to su vojničke naprtnjače, predviđeno je da ih nosi vojnik s pancirom i zato su ima naramenice široko postavljene, a drugi razlog je isti - zbog pancira nema potrebe za ventilacijom leđa.
Dali zbog sirih naramenica spada sa ledja, zato mu je minus ?? Volio bi ga isprobat, a ono u ducanu nemre docarat puni ruksak i stajanje na ledjima ... pa mi je malo glupo to
svidja mi se izvedba pretinaca, da se ljepo poslozit stvari i roba, i ostale potrepstine, da znas di je sta, a ne da je sve u jednom, pa da bi dosao do majce npr moras izvadit cijeli ruksak
Ima neka slicna alternativa u ponudi ?? Sta preporucate ??
Siguran sam da AS ima kvalitetnu robu ali je definitivno preskup. Slazem se s time da drze samo vojnu opremu i prvo moje misljenje je da bi uvijek dao priliku vojnoj odjeci (ne cipelama) prije nego planinarskoj. Planinarsko je cesto suskavo, tanko i kricavih boja a vojna je robusnija, sigurniji si u njoj, (bar meni) udobnija je i imas tisucu kombinacija boje...
To je samo moje misljenje, a na ljeto kad pocnem raditi prvo uzimam Odin jaknu i bamboo underlayer u AS. Underlayer, polar fleece i softshell i mozes izaci na -15 da ti bude udobno.
Cjena i je i nije bitna, uzevsi u obzir tih 400 kuna, uzmem na dve-tri rate i bok, ali sam miran onda sa ruksakom barem 10 godina,a ak tak gledas onda nije puno uzevsi u obzir da ovaj kojeg sad nosim, da je taj jos iz srednje skole, a zavrsio sam ju prije sto godina :facepalmxd: ... pocel se raspadat po malo, i dno se razlizalo, rupe se pojavile ...
Zrtvoval bi i investiral u ruksak tih 400 kuna, ako je dobar da sluzi slucajevima za koje bi ga koristio
Evo, ja ti imam ovakav http://hristo.hr/hr/airsoft/1672/ruksac ... ruksak-fde samo je ACU camo i dosta mi je dobar. Stane hrpa stvari unutra i onda s trakama sa strane malo stisneš da se viri puno iza tebe i to je to. Cijeli je okružen MOLLE-om i imaš prostor za camelbak. Jedino mi ne paše što je ova gurtna za oko pojasa takva kakva je. Bilo bi mi bolje da je podstavljena, ovako se uvija i pomiče.
nije los, kakav je sa pretincima .. daj ga poslikaj da vidim sve slike detaljno