A da forum nam puca od kolicine clanova, da bi neko hvalil ili kudil bosanski celik .. Celik je celik, zna se kemijski sastav celika i koji postoci prolaze za kvalitetu celika, uostalom bitna je namjena celika,svojstva celika,kemijski sastav celika, mikrostruktura ... nemres mi rec da je svedski celik bolji od naseg, njihovog ili bosanskog ... Svedjani mozda jedino bolje paze na primjenu odredjenog biranog celika za svoju namjenu ... a u nasim krajevima "siromasnijim" biraju jeftinije solucije ... al opet kazem, ko kaze da neki privatni kovac ne radi identicnu kvalitetu sjekira ili bolju od Svedjana ... a uopce ne znas za njega, jer nije razvikan i nije brendiran u svijetu ... nije da pametujem, to je realno razmisljanje
Vratimo se na baterijske lampe, ovo bi si mozda narucio .. posto baterijsku lampu i tako planiram koristit sam na planinarenju itd. pa bolje da su mi ruke slobodne

da mogu bjezat ak me lisica il medved napadne
paket ukljucuje
Features:
100% Brand New.
Color: Black
Product Dimensions (L x W x H): 58 x 83 x 45mm
Luminous Flux: Max 5000LM
Battery Supply: 2 x 18650 Battery (NOT include)
Internal wiring applies the high efficient booster circuit, working voltage is wide and can utilize the batteries in the largest extent.
Its output brightness can up to max 5000 lumens
One button switch design, with 4 adjustable modes.
One Button Switch (4 Modes): 1 x CREE XM-L T6 / 2 x CREE XM-L T6 / 3 x CREE XM-L T6 / Flashing
Perfect headlamp fits for outdoor activities, such as camping, traveling, hiking, etc.
With adjustable base for your convenient use.
Package Content:
1 x 3*CREE XM-L T6 LED Rechargeable Headlamp (NOT include battery and charger)
i link na lampu
http://www.ebay.co.uk/itm/5000Lm-3-x-CR ... 3ce554c152