McKinley Aquamax Pro

  • 0 replies
  • 1313 views
*

Offline Preppy

  • *
  • 3909
  • 19
  • Spol: Muški
  • Osnivač
McKinley Aquamax Pro
« u: 18 Listopad , 2016, 12:37 »
Želim vam predstaviti moju hardshell jaknu koji nosim u vlažnim (vanjskim) uvjetima.

Radi se o McKinley Aquamax Pro jakni koja se sastoji od dva djela. Vanjski dio je vodonepropusan ali paropropusan, a unutarnji dio je debeli flis. Oba dva djela se mogu spojit u jedan, ali i nosit posebno. Ja tu jaknu inače nosim po snijegu i kišovitim danima, povećanost znojenja je minimalna. Nisam uočio nikakav prevelik efekat da nebi koža mogla disat.

Ispričavam se na prezasićenim bojama na sliki, zaboravio isključit "vivid" modus na kameri  :jao:

Ovo je vanjski dio jakne. Normalan izgled, 2 bočna džepa i kapuljača.

Vanjski dio jakne je vodonepropusan do 2000mm, što je skoro kao neki šator srednje kvalitete.Što mi se jako sviđa, na vrhu patentnog je zaštita koja spriječava da rub patentnog trlja u grkljan, što mi kod mnogo jakni jako, ali zbilja jako, ide na živce. Znači navučeš patentni i ovaj flis ga pokrije. Veoma komotno.Kao što se vidi, glavni patentni zatvarač ima poklopce sa više strana da nebi mogla voda ući.Na donjem rubu jakne je također mogućnost zatezanja, što meni osobno nikad nije trebalo.Kapuljača se kopća sa drukerima uzduž a krajevi se sa čičkom nabiju u kragnu.

Također postoji mogućnost da se kapuljača zatvori / stegne ako puše vjetar ili slično.Sviđa mi se način kako se unutarnja jakna i vanjski dio jednostavno i trajno mogu spojiti. I to drukerima i mali omčicama koje su u oba rukava i jedna je na vratu. Također ima i 2 patentna. Znači uzme se patentni od flis jakne i ukopča u patentni koji je sakriven unutar vanjske jakne.

Ovo je flis jakna, dosta je debela i jako topla. Može se i bez vanjskog djela nosit.Ona ima također 2 omčice na rukavu kuda se spaja na vansjku jaknu.I steznike za oko struka, kome treba.I ovako izgleda kada se spoje:Meni se jako sviđa jakna i još više mi se sviđa kada uzmemo u obzir cijenu od 500 kn (mislim da je bila onda akcija neka). Ne znojim se u njoj, ne propušta vjetar, ne propušta kišu, veoma je topla. Iako mi ju je šteta nosit po šumama i terenu, za tu svrhu mi ju je žena i kupila. Neznam jeli ih još imaju u Intersportu, ali ako naletite, kupite! Nećete požaliti  :thumbs: